ЗА НАС

Нашата фирма постои од 2001 година. Главна дејност е трговија со облека, обувки и аксесоари. Имаме 4 локации низ Прилеп од кои најголеми се:

Главна локација: Кремона Шопинг центар, Улица Егејска 109 каде можете да ги најдете сите производи.

Друга локација: Кремона нова катна гаража, Улица Кеј 1ви Мај.

Започнете со пишување и притиснете ентер за да пребарувате

Потрошувачка Кошничка